Rica ederimÇok teşekkür ederim.
Rica ederimÇok teşekkür ederim.
Tekli edu mail satışı maalesef yok, ama google drive sınırsız depolama alanı alarak edu mail sahibi olabilirsiniz.Sadece edu mail almak istiyorum. Detay ve fiyat pm lutfen.
Bu edu mail'in giriş bilgileri bende mi olacak? Github vb. farklı platformlarda da kullanabilecek miyim?Tekli edu mail satışı maalesef yok, ama google drive sınırsız depolama alanı alarak edu mail sahibi olabilirsiniz.
Evet, edu mail giriş bilgileri sizlere iletiliyor ayrıca gmail hesabıda kullanabiliyorsunuz, http://my.gavilan.edu/ adresinden hesabınızı bağlayabiliyorsunuz.Bu edu mail'in giriş bilgileri bende mi olacak? Github vb. farklı platformlarda da kullanabilecek miyim?
Dönüş yapıyorum.envato uyelıgı ıcın pm
Bir süre önce bir üniversite google ile anlaşmasını fesh etti bende yabancı forumlarda gördüm bu tarz konuları, bhw gibi forumlarda çoklu satış yapan kişiler edu emails generator botları ile hesap açıp işleme devam ediyor, yani hesaptan ne googlenin haberi oluyor nede üniversite sitesinin, Hesap kapanma problemi ise sadece google veya üniversite'nin anlaşmayı fesh etmesiyle oluşmaktadırSınırsız drive hesapların kapanmama riski var mı? Başka bir forumdan satın aldım ve kapandı verileri zor kurtardım.
Anladım, teşekkürler ücreti DM atar mısınız.Bir süre önce bir üniversite google ile anlaşmasını fesh etti bende yabancı forumlarda gördüm bu tarz konuları, bhw gibi forumlarda çoklu satış yapan kişiler edu emails generator botları ile hesap açıp işleme devam ediyor, yani hesaptan ne googlenin haberi oluyor nede üniversite sitesinin, Hesap kapanma problemi ise sadece google veya üniversite'nin anlaşmayı fesh etmesiyle oluşmaktadır