• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

SMMBAZ.COM 🔥 Instagram Kaliteli Servisler ⭐Ana Sağlayıcı ile SMM Deneyimi ✔️ 5 TL HERKESE HEDİYE! ✔️

Pinmatik

Satış ortaklığınız yapılır
TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
17 Nis 2020
Mesajlar
21
Alınan Tepkiler
2
Xturk Puanı
3
HEDİYE VE BONUS ŞARTLARI!
- Sadece 100 Kişi ile Sınırlıdır. 5 TL Olarak Bonus Bakiye eklemesi yapılacaktır.

- Api Bağladığınız SMM Panellere ihtiyaca göre daha fazla deneme ve promosyon sunuyoruz.

- Her Kullanıcı Sadece 1 Kez Katılabilir ( R10 Üyeliği Zorunludur)

- Katılabilmek için Üyelik Adınız ile Destek Talebi açın ve Yoruma Deneme Bakiyesi ile ilgili destek talebi açtığınızı belirtin.

- Yapılan ilk Yüklemede %10 Bonus Verilecektir. (Destek Talebi açınız!)

https://smmbaz.com




















  1. PayPal ile Hızlı ve Güvenli Takipçi Satın Alın: "PayPal kullanarak kolayca ve güvenle Instagram takipçi satın alabilirsiniz."
  2. Papara Otomatik Ödeme İle Anında Takipçi Satın Alın: "Papara Otomatik ödeme seçeneği ile takipçi paketlerinizi hemen alın."
  3. EFT/Havale Otomatik İle Ekonomik Takipçi Satın Alımı: "EFT veya Havale ile otomatik ödeme yaparak ekonomik takipçi paketlerimizi keşfedin."
  4. Coinpayments İle Kripto Para ile Ödeme Yapın: "Coinpayments aracılığıyla kripto para kullanarak takipçi satın alabilirsiniz."
  5. Payeer İle Uluslararası Ödeme Kolaylığı: "Payeer ile dünyanın her yerinden takipçi satın alma işlemlerinizi gerçekleştirin."
  6. Paywant İle Çeşitli Ödeme Seçenekleri: "Paywant kullanarak farklı ödeme yöntemleri ile takipçi satın alın."
  7. Cryptomus İle Güvenli Kripto Ödemeleri: "Cryptomus ile güvenli ve hızlı bir şekilde kripto para ile ödeme yapın."
  8. PayTR İle Yerli Ödeme Seçenekleri: "PayTR kullanarak yerel ödeme yöntemleriyle takipçi satın alabilirsiniz."
  9. Sellix İle Dijital Ödeme Kolaylığı: "Sellix üzerinden dijital ödeme yöntemleriyle hızlıca takipçi kazanın."
  10. Binance İle Kripto Para Avantajlarından Yararlanın: "Binance kullanarak kripto para ile avantajlı takipçi satın alma işlemleri yapın."
  11. SkinsBack İle Oyun İtemleriyle Ödeme Yapın: "SkinsBack ile oyun itemlerinizi kullanarak takipçi satın alabilirsiniz."
  12. CSGO Skin Takas İle Takipçi Satın Alın: "CSGO skinlerinizi takas ederek Instagram takipçilerinizi artırın."
  13. Kredi Kartı ile Kolay ve Hızlı Ödeme Yapın "Kredi kartınızı kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde takipçi satın alın."
  14. Kripto Para İle Güvenli ve Anonim Alışveriş Yapın "Çeşitli kripto paralar kullanarak güvenli ve anonim bir şekilde takipçi satın alabilirsiniz."
  15. Vallet İle Çeşitli Ödeme Seçeneklerini Kullanın "Vallet üzerinden çeşitli ödeme yöntemlerini kullanarak takipçi satın alma işlemlerinizi gerçekleştirin."
Etiketler:

smm panel, smmbaz.com, takipçi satın al, telegram üye al, telegram üye kasım, telegram abone al, telegram kanal üyesi satın al, telegram kanal üye, hızlı smm panel, tiktok takipçi, tiktok izlenme satın al, tiktok izlenme, tiktok canlı yayın, tiktok beğeni, tiktok fav, tiktok 1k takipçi, takipçi, instagram takipci satın al, instagram 365 gün telafili, 365 gün garantili, takipçi satın al, bot takipçi, instagram türk takipçi satın al
 
Google ads alanı