• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Takipçi Satın Al - İnstagram Takipçi Satın Al

Katılım
23 Mar 2022
Mesajlar
1
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
28
Takipçi satın al! Sende Türkiye'nin en güvenilir sosyal medya hizmetleri sağlayıcısı İnstagram takipçi satın al sitesi ile fenomen olmak ister misin?
Evet der dediğini duyar gibiyim,
Türkiye'nin en iyi sosyal medya sağlayıcısı Takipcidukkani.com ile sende instagram üzerinden para kazanmak ve sosyal medyada fenomen olmak istiyorsan sana bir teklifimiz var!
İnstagram takipçi satın al sitesinde en uygun fiyatlara en kaliteli hizmeti sağlamaktayız. 8 yıllık bilgi ve tecrübemiz ile tüm müşterilerimize 7/24 hizmet vermekteyiz.
Müşteri her zaman haklıdır presibiyle 8 yıldır hizmet veren Takipcidukkani.com tüm müşterilerine en uygun fiyatlara en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlamıştır.
Sizlerde sosyal medyada fenomen olmak istiyor ama ne yapacağınızı bilmiyorsanız sizleri Türkiye'nin en güvenilir sosyal medya hizmetleri sunan İnstagram takipçi satın al sitesine bekliyoruz. Hadi sende şimdi fenomen olmak için Takipcidukkani.com sitesini ziyaret et ve kendine uygun en iyi instagram takipçi satın al paketini seç ve siparişinin tamamlanmasını dakikalar içinde seyret. Takipcidukkani.com sitesinden vereceğiniz İnstagram takipçi satın al siparişleriniz de siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunabilmek adına 7/24 hizmet vermekteyiz. Sizlerde hemen instagram takipçi satın almak istiyorsan tıklayın: Takipçi satın al

Web site adı: Takipcidukkani.com
Web site adresi: https://takipcidukkani.com
Web sitesi açılış tarihi: 2022-01-12
Web site alt yapısı: PHP

takipçi satın al
 
Google ads alanı