• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Teknolojiyle İlgilenen Herkesin Mutlaka Göz Atması Gereken Bir Site: TeknoBird.com

premiumbird

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Web sitesi
teknobird.com
Merhaba arkadaşlar,

Bugün sizlere uzun zamandır üzerinde emek verdiğim teknoloji sitemi tanıtmak istiyorum.

TeknoBird'i kurarken amacım, teknoloji haberlerinden çok daha fazlasını sunan, insanların günlük hayatta gerçekten işine yarayacak içerikler hazırlamaktı. Bu yüzden sadece haber paylaşmak yerine rehberler, yazılım önerileri, yapay zeka içerikleri, internet ipuçları ve çözüm odaklı makaleler yayınlamaya özen gösteriyorum. Site; teknoloji haberleri, incelemeler ve anlaşılır rehberlerle kullanıcılar için güvenilir bir bilgi kaynağı olmayı hedefliyor.

Sitede bulabileceğiniz bazı içerikler:
  • 📱 Güncel teknoloji haberleri
  • 🤖 Yapay zeka ve AI araçları
  • 💻 Windows, Android ve iPhone rehberleri
  • 🌐 İnternet ve sosyal medya ipuçları
  • 🔑 Ücretsiz lisans kampanyaları
  • ⚙ Yazılım tanıtımları ve kullanım rehberleri
  • 🎮 Oyun dünyasından gelişmeler
  • 🚗 Otomotiv teknolojileri
  • 🔒 Siber güvenlik içerikleri
  • 📖 Günlük hayatta işe yarayan pratik bilgiler
İçerikleri hazırlarken mümkün olduğunca sade bir dil kullanmaya çalışıyorum. Teknik konuları bile herkesin anlayabileceği şekilde anlatmaya özen gösteriyorum. Ayrıca düzenli olarak yeni içerikler ekleyerek sitenin güncel kalmasını sağlamaya çalışıyorum.

Forumdaki teknoloji meraklılarının da siteyi inceleyip görüşlerini paylaşmasını gerçekten isterim. Beğendiğiniz ya da geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz noktalar olursa yorumlarınızı memnuniyetle dikkate alırım.

👉 Site: https://teknobird.com

Şimdiden vakit ayırıp ziyaret eden herkese teşekkür ederim. 😊

Google ads alanı