• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Teknolojiyle İlgilenenlere Güzel Bir Kaynak Bırakıyorum: Teknoroid.net

premiumbird

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Web sitesi
teknobird.com
Merhaba arkadaşlar,

Bugün son zamanlarda sık kullandığım ve gerçekten faydalı bulduğum bir teknoloji sitesini paylaşmak istedim.

Site sadece teknoloji haberleri paylaşmıyor. Günlük hayatta işimize yarayan birçok rehber, yazılım önerisi, internet ipuçları ve çeşitli hesaplama araçları da bulunuyor. Özellikle teknolojiyle çok içli dışlı olmayan kişilerin bile rahat anlayabileceği sade bir anlatım dili kullanılıyor.
Benim dikkatimi çeken bazı içerik türleri:
  • Güncel teknoloji haberleri
  • Yapay zeka ve yazılım içerikleri
  • Windows ve bilgisayar kullanım rehberleri
  • Telefon, internet ve uygulama ipuçları
  • Ücretsiz lisans kampanyaları
  • KDV, yüzde, desi gibi pratik hesaplama araçları
  • Günlük hayatta işe yarayan dijital rehberler
Özellikle bilgisayar kullananlar, yeni yazılımlar keşfetmek isteyenler veya teknoloji gündemini takip edenler için güzel bir kaynak olmuş.
Ben ara ara girip hem haberleri okuyorum hem de ihtiyaç duyduğum rehberlere göz atıyorum. Siz de incelemek isterseniz linkini bırakıyorum:

🔗 https://www.teknoroid.net/

Teknoroid teknoloji haberleri ve dijital rehber web sitesinin ana sayfa arayüzü ekran görüntüsü
İnceleyen olursa yorumlarını da merak ederim. Benim hoşuma giden tarafı gereksiz karmaşa olmadan doğrudan bilgiye ulaşabilmem oldu. 😊

Son düzenleme:
Google ads alanı