• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Uzman Psikolog Terapist Anıl Yılmaz Kimdir?

Katılım
8 Nis 2020
Mesajlar
34
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
6
Yaş
34
Uzman Psikolog Terapist Anıl Yılmaz Beykent Üniversitesi’nde tam burslu olarak Psikoloji okumuş ve onur derecesiyle mezun olmuştur. Acıbadem Üniversitesi Klinik Psikoloji master programına birincilikle kabul edilmiş, Lisans öğrenimi sürecinde stajını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Fransız Lape Hastanesi’nde yapmıştır. İki dönem boyunca Psikeİstanbul’un “Psikanalize Giriş Eğitimleri”, Filika Akademi’nin “Seans Arkası Süpervizyon Toplantıları” ve Lacancı Forum Türkiye Psikanaliz Derneği’nin “Psikanaliz Eğitim”lerine katılmış, bir dönem boyunca da Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi almıştır. Yüksek Lisans kapsamında “Psikodinamik Psikoterapi” eğitimi almış ayrıca Türk Psikologlar Derneği’nin uzun süreli WISC-IV (WÇZÖ-IV) eğitimini tamamlamıştır. Psikolog Anıl Yılmaz halen İleri Düzey Psikodinamik Psikoterapi çalışmalarına devam etmektedir.

Uzman Psikolog Terapist Anıl Yılmaz Sizlere Hangi Alanlarda Destek Verebilir?

Uzman Psikolog Terapist Anıl Yılmaz
başarılı akademik kariyeri ve tecrübesi sebebiyle sizlere halledemediğiniz tüm sorunlarınızda destek vermekle beraber, danışanları kendisine sıklıkla; Borderline, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Yaşlılık Depresyonu, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agorafobi ve Depresyon Tedavileri için başvurmaktadır.

https://www.psikolog-istanbul.com
 
Google ads alanı