• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

WRLDVW Nedir? Yoksa Covid19 sonrası yeni satış alanı mıdır?

mebay

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
25 Mar 2020
Mesajlar
22
Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
3
Konum
HATAY
Mevcut alışveriş sitelerinden farkı nedir?
Worldview önce 2020 Şubat'ta açılacaktı, sonra 2020 Mayıs'a ertelendi.wrldvw.jpg
WRLDVW, kendi sitesindeki açıklama ;

WRLDVW Hakkında
WRLDVW, adınız veya konumunuzla ilişkili sınırlı sayıda sanal ürünleri satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz yeni bir pazardır. Her ad için dünya çapında satılabilecek üç sanal ürün bulunmaktadır. Her konum için satılabilecek üç sanal ürün de bulunmaktadır. WRLDVW pazarında sanal malları "dijital ürünler" olarak adlandırıyoruz.
Fiyatlandırma
Tüm sanal ürünlerin yalnızca ilk hafta için başlangıç fiyatı 10 USD olacak. 31 March 2020 at 4:00 AM (PDT) tarihinden itibaren taban fiyat 25 USD olacaktır. 15 May 2020 at 4:00 AM (PDT) tarihinden itibaren dijital ürün sahipleri kendi liste fiyatlarını seçebilir ve teklif sahipleri istedikleri tutar için teklif verebilir.
Ticaret

15 May 2020 at 4:00 AM (PDT) tarihinden itibaren dijital ürün ticareti başlayacaktır. Bir sanal ürüne sahipseniz istediğiniz sürece ona sahip olmaya devam edebilir ya da onu satabilirsiniz. Sanal ürünle ilişkili aynı adı veya konumu paylaşan kullanıcılar, istedikleri zaman bunun için teklif verebilir ve siz, teklifleri kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Dijital ürün ticareti için ödeme yöntemi olarak PayPal'i kullanmanız gerekir.

 
Son düzenleme:
Katılım
14 Ağu 2020
Mesajlar
3
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
24
Şu anki profil değerin 2400 USD ama paypal kullanım dışı ödeme olayı nasıl olacak bilemiyorum ekstra olarak alıcının akli dengesini düşünemiyorum
 
Katılım
14 Ağu 2020
Mesajlar
3
Alınan Tepkiler
0
Xturk Puanı
1
Yaş
24
Mail yollamıştım ödeme yöntemiyle alakalı ve Eylül ayında kripto parayla ödeme alabileceğimizi söylemiştiler cebimden para çıkmadığı için sorun etmiyorum satılmasa bile kime kalmış ama büyük bir para inş olur
 

Mert 

Havagi
Yönetici
Kurucu Üye
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
Katılım
17 Mar 2020
Mesajlar
121
Alınan Tepkiler
49
Xturk Puanı
28
Konum
localhost
Web sitesi
www.mertakbas.com.tr
Ben kaydetmiştim bir kaç şey. Ara sıra değer kazandı şeklinde mail atıyorlar. İnandırıcı gelmiyor, kendileri manipule ediyorlar.
 
Google ads alanı