Ayın üyeleri için aklımızda daha farklı bir konsept mevcut. Önerin gayet mantıklı amaAyın üyeleri de bence ekstra yetkiler almalı bir süre. Böylece üyeler daha hırsla ayın üyesi olmak için çabalar. Böylece forumda konu, mesaj sayıları yükselebilir. Yararlı olmak için daha çok çaba sarf edebilirler. Şahsi görüşüm şimdi lütfen zaten ayın üyesi olmasalar da çaba sarf eder insanlar tarzında cevap vermeyiniz efendim
Sayın Exdorta yöneticim. Yorum attıktan sonra işime döndüm. Sekmede 1 yazdı, girdim foruma bir baktım mesajınıza alıntı yaptı yazdı. Konuya girene kadar içimden en az 8 9 kez özür dilerim dedim Banlanıyoruz galiba diye korktum isminizin kırmızı oluşu gerdi bir andaAyın üyeleri için aklımızda daha farklı bir konsept mevcut. Önerin gayet mantıklı ama
Allah'ta seni güldürsünSayın Exdorta yöneticim. Yorum attıktan sonra işime döndüm. Sekmede 1 yazdı, girdim foruma bir baktım mesajınıza alıntı yaptı yazdı. Konuya girene kadar içimden en az 8 9 kez özür dilerim dedim Banlanıyoruz galiba diye korktum isminizin kırmızı oluşu gerdi bir anda
Merhaba,Allah'ta seni güldürsün
Tekrar dener misiniz?Merhaba,
Ekli dosyayı görüntüle 319
Mavi tik, SMS ve TC kimlik no doğrulamalı üyeyim. Bu alana yazma yetkim olmadığı belirtiliyor.
Mavi Tikli Üyeler
1- Kendi konularını günde 1 kere yükseltebilir.
2- Ticaret forumlarında konu açabilir mesaj yazabilir.
3- Kullanıcı başlığını düzenleyebilir.
4- Kendi yazdıklarını silebilir, kendi konularını silemez.
5- İmzasına resim ekleyebilir. İmzasında sadece 2 adet link kullanabilir.
6- İmzalarında 300 karakter limiti mevcut.
7- 5 kişi ile aynı anda mesajlaşma yapabilir.
Sistemsel bir sorun mu yoksa problem bende mi ? Sistemsel olabilir diye buraya yazmak istedim.
düzeldi miMerhaba,
Ekli dosyayı görüntüle 319
Mavi tik, SMS ve TC kimlik no doğrulamalı üyeyim. Bu alana yazma yetkim olmadığı belirtiliyor.
Mavi Tikli Üyeler
1- Kendi konularını günde 1 kere yükseltebilir.
2- Ticaret forumlarında konu açabilir mesaj yazabilir.
3- Kullanıcı başlığını düzenleyebilir.
4- Kendi yazdıklarını silebilir, kendi konularını silemez.
5- İmzasına resim ekleyebilir. İmzasında sadece 2 adet link kullanabilir.
6- İmzalarında 300 karakter limiti mevcut.
7- 5 kişi ile aynı anda mesajlaşma yapabilir.
Sistemsel bir sorun mu yoksa problem bende mi ? Sistemsel olabilir diye buraya yazmak istedim.
Maalesef durum aynı. Tarayıcıyı kapatıp açtım ancak yine de düzelmedi.düzeldi mi