- Alınan Tepkiler
- 243
- Xturk Puanı
- 43
- Web sitesi
- meraykuruyemis.com.tr
işaretlediğin yere sağ tık yap sorunları gider der misin?
işaretlediğin yere sağ tık yap sorunları gider der misin?
Cihaz laptop bu yüzden çıkaramıyorum çünkü takılı değilBu nasıl bir sorun ya, bende PC'yi TV'ye bağlayınca bu sorunu yaşıyorum, Bluetooth'da olmaması gerek. Hocam ses veren cihazların hepsini PC'den çıkarın, sadece kulaklığı bağlayın belki olur.
BU kulaklığı aygıt yöneticisinden kaldır sonra tekrar bağlasana belki öyle çözülür, lanet bir sorun bu yaCihaz laptop bu yüzden çıkaramıyorum çünkü takılı değil
HDMI kablosunu çıkardım monitöre bağlıydı çünkü. Ama yine de yok çözülmedi.
Yok yok pes ediyorum ben sağol emeklerin için yapamadık bir türlü bakalım belki kendi kendisine çözülür sorun sağolBu nasıl bir sorun ya, bende PC'yi TV'ye bağlayınca bu sorunu yaşıyorum, Bluetooth'da olmaması gerek. Hocam ses veren cihazların hepsini PC'den çıkarın, sadece kulaklığı bağlayın belki olur. Sorun neden oluştu, normalden farklı ne yaptınız?
Çözüm arayacağım bulursam sana yazarım, rica ederim. Haa, aygıt yöneticisinden kulaklığı günceller misin?Yok yok pes ediyorum ben sağol emeklerin için yapamadık bir türlü bakalım belki kendi kendisine çözülür sorun sağol
Çok teşekkür ederim. Mesajınızı geç gördüm...sag alt köseden hoparlor simgesine sag tus yaparak kayıttan yurutme aygıtlarında bluetooth kulaklıgınız cıkıyor mu eger cıkıyorsa cihaz secimi yapın bluetooth kulaklıkdan ses alabilirsiniz. eger alamassınız Ö.m yolu ile irtibata gecin yardımcı olmaya calısayım remote desktop ile ?
iyi olmus, tebrik ederim.Çok teşekkür ederim. Mesajınızı geç gördüm...
Bilgisayar son zamanlarda çok yavaşlamıştı. En son canıma tak etti üst üste başka sorunlarım da vardı. Çareyi format atmakta buldum ve düzeldi
Ekli dosyayı görüntüle 288