Bence boombox daha güzel gibi..Bimber veya boombox temasından birini sececek olursanız eğer, hangisini seçerdiniz?
Bence boombox daha güzel gibi..Bimber veya boombox temasından birini sececek olursanız eğer, hangisini seçerdiniz?
Teşekkür ederim detaylı açıklamanız içinHer temayı istediğiniz konsepte getirirsiniz, eklenti kullanmadan da halledilir. Sizin istediğiniz temalar çok fazla eklenti kullanan temalar. Hız konusunda eklenti bir yere kadar yardım eder istenilen değerleri alamazsınız. Jannah teması kod/içerik oranı en iyi temalardan birisidir ve SEO açısından tercih edilebileceklerin arasından 1. sıradadır.
çok teşekkürlerBu kadar berbat olan bir skor ile "5,314 Sales" bu kadar satış yapabiliyorlarsa dünyanın en iyi pazarlamacıları bu şirkette demektir. Jannah temasını bende bazı müşterilerimde kullanıyorum. Bazı kişiler bu temaları kullanıyor diye bu onu en iyi yapmaz.
@Nilesudrod ben sizin yerinizde olsam 3 temayı da farklı yollarla gerekirse warez olarak bulup kullanmadığım bir alan adına dener kararımı öyle verirdim. Dolar kuru yüzünden tema maliyetleri bize yüksek geliyor. Firmalarım tema seçiminde kararsız kaldıklarında ben bu yolu deniyorum. Biraz uğraştırıyor ama maliyet bakımından mantıklı geliyor.
Fikrimi soracak olursanız BoomBox bana çok enerjik geldi.
Rica ederimTeşekkür ederim detaylı açıklamanız için
Bimber daha güzel ve boombox a göre daha hızlıBimber veya boombox hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanan arkadaslar cecaplarsa daha iyi olur. Ben tr yapım bir tema kullandım 2 yılÖnerebileceğiniz bir tema var mı? Jannah dışında? Ya da bimber veya boombox hakkındaki görüşleriniz nedir?