bunu cloudlareyi ücretsiz kullanan google cloudu ucretsız kullanan temaların warezini kullanan bir halka mı soyluyorsunuzEmek hırsızlarını her zaman ifşa etmek gerekiyor ki dürüst, ahlaklı bir ticaret ortamı oluşsun.
Maalesef öyle ama bu düzene ayak uydurmak zorundayız. Dünyadaki tek akıllı millet biz değilizbunu cloudlareyi ücretsiz kullanan google cloudu ucretsız kullanan temaların warezini kullanan bir halka mı soyluyorsunuz
Hangi firma acabaPaylaşımlı hostinglerde shared ip adress mi oluyor? Öyleyse ben kontrol ettim lisans yok maalesef.
Alastyr kullaniyorum. Biraz hayal kırıklığına uğradım simdi. Yoksa sıkıntısız hizmet veriyorlardı.Hangi firma acaba
İade isteyebilirsin.Alastyr kullaniyorum. Biraz hayal kırıklığına uğradım simdi. Yoksa sıkıntısız hizmet veriyorlardı.
2-3 ayrı ıpden gırıyorum ev telefon ofis birde müşterilerin yanına gittiğimde onların wifi işlemlerini kullanıyorum unutur acarım sıkıntı o@Mr.T Bence bu konuda bir çalışma yapılmalı, buraya üye firmaların ip adresi kontrol edilmeli.