• Yeni Ticaret Puanı Özelliği: Ticaret Puanı vermek istediğiniz kişinin profilini ziyaret ederek "Ticaret Puanı" sekmesine tıklayıp ticaretinizin olumlu/olumsuz yorumunu yaparak kullanıcıyı değerlendirebilirsiniz.
  • XTurk üye grupları genel yetkileri güncellenmiştir. Okumak için tıklayınız.

Forumdaki etkileşim gittikçe azalıyor gibi..

BranDijital

TC Onaylı Üye
Yeni Üye
TÜCCAR
Katılım
25 Mar 2020
Mesajlar
10
Alınan Tepkiler
1
Xturk Puanı
3
Yaş
20
Web sitesi
www.deletetusu.com
aktiflik olmayınca ticaret yapılmıyor.yani hiç konu da açılmasa aktiflik bence en ön planda. bu konuda r10 gerçekten çok iyi
 

jodd 

JODD HABER
Kurucu Üye
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
341
Alınan Tepkiler
120
Xturk Puanı
43
Web sitesi
jodd.net
Kesinlikle bir şeyler eksik.

Netice itibariyle burası bir webmaster forumu. Lütfen bu söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın. Güncel haberleri paylaşmak elbette gerekir, kendi kategorisinde günlük binlerce haber de paylaşılabilir fakat burası webmaster forumu olduğu için sitenin ana sayfasında bulunan en üstteki güncellemeler bölümünde daha çok Google ürünleri, Wordpress temaları & eklentileri, Hazır Yazılım, hosting, Domain vs.. gibi konuların olması gerekiyor.

Yine de katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Toplamda 882 üye ve 1.2K konu bulnuyor.
 

jodd 

JODD HABER
Kurucu Üye
TC Onaylı Üye
TÜCCAR
SMS Onaylı Üye
Katılım
20 Mar 2020
Mesajlar
341
Alınan Tepkiler
120
Xturk Puanı
43
Web sitesi
jodd.net
Planlarımız yapıldı fakat şu an da forumun kendi kendisine büyümesini bekliyoruz. Yoksa elimizde çok büyük bir reklam bütçesi var. Aktifliğin azaldığının farkındayız sadece zamanı değil. İyi forumlar :)
Sizi anlıyorum fakat kendi kendine büyüme epey zaman ister. Belki forum öncelikleriniz arasında değildir, belki başka projelerle uğraşıyorsunuzdur.

Bence bazı şeyleri yapmak için geç kalmamak gerekir.
 
U

umution

Doğrulanmamış Üye
Arkadaşlar güzel yorumlarınız ve foruma katkılarınız için yönetim adına teşekkür ederim. Zamanla her şeyin daha iyi olacağına inanıyoruz. Tabii ki bu süreçte desteklerinizin çok ehemmiyeti var. @jodd @MasMavi @Muhammet
 
Google ads alanı