@tatarnet açıklayıcı şekilde anlatmış durumu konuda, zaten kendimi gizlemek gibi bir düşüncemde yoktu , ismi ali orhan olarak girdim ama ip kayıt ettiğini biliyorum .
Kişiye özel mesaj yolu ile temasının ismini sordum dönüş bile yapmadı. Konu açtı yardımcı olmaya çalıştım, ama çıkıp bir tema isimini söylemeye zahmet bile etmedi ki olumlu olumsuz dönüş bile yapmadı. Ki emin olabilir eğer böyle birşeyi yapsaydı sistemi kurmasında zaten yardımcı bile olacaktım, çünkü daha önce benimde yaptığım bir işti, amazon s3 entegrasonu vs.
Zaten kişiye canlı destekten tema ismi sorma harici yazdığımda tema ismini biliyordum öğrenmiştim.
Satıldığı yer :
https://themeforest.net/item/makery-marketplace-wordpress-theme/9609178 Grub ticaret dışı zaten yardım platformu tıpkı seo analiz'deki olduğu gibi. Forumda wordpress 5.4 günceleme problemi var dediler gittim wordpress kurdum daha detaylı birşeyler yazabilmek için. Yardım etmeyi severim, yardım etmeyi sevmeyenide sevmem. Bu benim için nettir, he bu kişisel mi yoksa karşımda ki kişiyemi bağlı bilemem. Ama yaptığı haraket benim hoşuma gitmedi, ki ona yardımcı olmaya çalışırken böyle bir şey yapması hoş gelmedi bana. Arkadaş zaten konuda detaylı bir şekilde anlatmış kimsenin ekmeğinde gözüm yok şükürler olsun. Olmuşa ölmüşe çare yok demiş atalarımız, bizde yaptığımız yanlışın bedelini ödiycez yapıcak bişey yok. Forumda beni tanıyan biri yok etkiletleyip böyle biri olmadığımı ispat ettirecek, foruma'da en başından beri destek vermek için kaldım. Şimdiden sonrada yöneticilerin vereceği karara sonsuz saygım vardır.
@exdorta