Tek bir yorumla beni tanımına istemem.1 - burada eleştirilen yönetim değil yani kişi ya da kişier değil eklenen bir bannerın boyutu (aslında çok basitti çözüm dediğim gibi bir önce ki yönetici arkadaş o kadar güzel cevap vermişti ki konu kapanmıştı bence)
2 - pardon ama üyenin yaklaşımında cidden ne var? adam rahatsızlığını dile getirmiş ve bir serzenişte bulunmuş haklı ve ya size göre haksız olarak bunun cevabı böyle mi oluyor yani?
3 - evet ben direk sizi eleştirdim çünkü yukarı da dediğim gibi siz yöneticisiniz davranışınız hoş olmadığı için eleştirimi dile getirdim.
4 - eğer siz üslubunuzda bir şey görmemeye kararlıysanız zaten bu konuşmada bir yere varamayız yol yakınken hemen sonlandırabiliriz takdir diğer üyelerin olur.
5 - burada ne işliyor merak ediyorum otokrasi yok burada diyorsunuz ama eleştiriye çözüm üretmek yerine kendinizce karşı atak yaparak çözeceğini sanıyorsunuz
son olarak şayet üyenin imzasından rahatsızsanız yöneticisiniz ya ona düzenleme getirme yetkisi/hakkı sizde bulunuyor
Tartışmak için tartışacak mecalim yok.
Birbirimizi anlamada zorluk çektiğimiz için sen haklısın.