PSD hocam.Bunlar PSD dosyalar mı yoksa başka bir program mıdır Burak bey?
Ben şimdiye kadar hep PhotoImpact programını kullandım, açıkçası Photoshop hakkında pek bilgim yok. İnternetten bir PSD dosyası bulup, deneme yapayım. Eğer bu programla çalıştırabilirsem, satın alacağım. Teşekkürler.PSD hocam.
Mesaj yazan herkese teşekkür ederim.
PS kullanın hocam. PhotoImpact'te ben de zamanında çok banner yapmışımdır. Sonra kafama vura vura öğrettiler : )Ben şimdiye kadar hep PhotoImpact programını kullandım, açıkçası Photoshop hakkında pek bilgim yok. İnternetten bir PSD dosyası bulup, deneme yapayım. Eğer bu programla çalıştırabilirsem, satın alacağım. Teşekkürler.
Lisansı aylık/yıllık yapmışlar. Tek seferlik değil, girmek istemiyorum PS'yePS kullanın hocam. PhotoImpact'te ben de zamanında çok banner yapmışımdır. Sonra kafama vura vura öğrettiler : )
Mesaj gönderildi.Merhaba,
satın alma işlemi için iletişime geçebilirmisiniz. Benim yetkim olmadığı için sizinle iletişime geçemedim
Affinity tavsiye ederim. PSD dosyaları üzerinde de değişiklik yapabiliyorsunuz.Lisansı aylık/yıllık yapmışlar. Tek seferlik değil, girmek istemiyorum PS'ye