Hangisini tavsiye edersiniz?Affinity tavsiye ederim. PSD dosyaları üzerinde de değişiklik yapabiliyorsunuz.
PHOTO - DESIGNER - PUBLISHER?
Hangisini tavsiye edersiniz?Affinity tavsiye ederim. PSD dosyaları üzerinde de değişiklik yapabiliyorsunuz.
Designer : Vektorel ağırlıklıHangisini tavsiye edersiniz?
PHOTO - DESIGNER - PUBLISHER?
Teşekkürler. İndirdim, denemeye başlayacağım.Designer : Vektorel ağırlıklı
Photo : Pixel Ağırlıklı
Publisher : Daha çok internet üzerine paylaşımlar dergi kitap basımı için araçlar yer alıyor.
Bende üçü de mevcut kampanyadan faydalanıp aldım. Şu an 3 ay deneme süresi olması lazım bence kullanıp deneyin hangisi işinizi görüyorsa onu almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam. Sağolun.Arkadaş ile alışveriş yapıldı güvenilir ve anlayışlı biri tavsiye ederim. Dosyaların kategorili sistemde olması ayrıca siyasi liderlerin dekubelerinin olması gibi birçok güzel yönü var almak isteyen hiç düşünmesin hemen alsın çünkü çok memnun kalacaksınız.
Merhaba kolay gelsin.Bu paketi satın almak istiyorum.Bana ulaşır mısınız? 0554 799 44 97 ya da [email protected]Merhaba
Haber sitelerinizde kullanabileceğiniz onlarca şablonun bulunduğu bir paketle karşınızdayım. Tasarımları dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve haberlerinizde kullanabilirsiniz. Görsellerden bazıları ektedir. Pakette 80-85 civarında dosya bulunmaktadır.
Enpara ve İş Bankası üzerinden ödeme alabilirim.
Satış fiyatı 20 TL'dir.
Ürünü seneler önce almıştım. Kimden aldığımı da hatırlamıyorum açıkçası. İyice araştırdım. Bu görsellerin satışı yok şu an.