- Alınan Tepkiler
- 119
- Xturk Puanı
- 43
- Web sitesi
- www.eticaretteyim.com
Adet olarak değil 50'li paket olarak satılmakta ve maske dıyerek geçemezsınızSanirim onlar, bilgi alip donecegim.
Adet olarak değil 50'li paket olarak satılmakta ve maske dıyerek geçemezsınızSanirim onlar, bilgi alip donecegim.
Tedarik edilen fabrika o şekil de satıyor, benim yapacağım bir şey yokAdet olarak değil 50'li paket olarak satılmakta ve maske dıyerek geçemezsınız3 katlı bilmem xxx özellikli gibi detaylandırmanız daha sağlıklı olur 1 pakette 50 adet var paketı 10 tl gibi maske adet olarak satılmaz raconuna ters
1 adeti 1 tl size geliş fiyatı olabilir mi ?Tedarik edilen fabrika o şekil de satıyor, benim yapacağım bir şey yok![]()
Normal de 50 kr olacaktı ancak devlet tedarikçinin fabrikasına el koydu.Valla hocam şu anda piyasada toptan kalitesine göre en ucuz maskeleri 2.25- 2.75 bandında bulup ona göre 3 - 3.5 'e satıyoruz. 1 tl insanlar için bedava olur ama herkes sizden alıp satar. Tabi maskeler kaliteli ve belgeli olması lazım. Yukarıda arkadaşların dediği gibi kota koymanız lazım. Ayrıca devlet çalışma başlattı yakında maske fiyatlarını düşürecek üretim hamlesi yapacaklar.
Geliş fiyatı 2.501 adeti 1 tl size geliş fiyatı olabilir mi ?
O olayı kaldıracağım, en kötü ihtimal olarak daha fazla maske koyacağım içerisine.Sitenızde 1 maskeyi satışa açarsanız 8 tl kargo ile satış ihtimali yok denecek kadar az ancak 200 300 tane sipariş edip alan kargoyu görmezden gelebilir
5 Tl kargo bu aradaSitenızde 1 maskeyi satışa açarsanız 8 tl kargo ile satış ihtimali yok denecek kadar az ancak 200 300 tane sipariş edip alan kargoyu görmezden gelebilir
ptt kargo ile mi göndereceksiniz ? Kargo 5 Tl ?5 Tl kargo bu arada
Anlaşmalı kargolar ucuz oluyorptt kargo ile mi göndereceksiniz ? Kargo 5 Tl ?