- Alınan Tepkiler
- 243
- Xturk Puanı
- 43
- Web sitesi
- meraykuruyemis.com.tr
MEB Bakanı Ziya Selçuk, okulların 30 Nisan'a kadar tatil edildiğini açıkladı.
YÖK açıklama yapar yakında, bence bu bu yıl okullar kapanacak gibi.Sanıyorum ki henüz Üniversiteler'e işlemedi buKeşke bir an önce korona'dan kurtulsak da okullarımıza gitsek tekrar derse girsek...
Okulları komple kapatıcaklarını çok sanmıyorum, 12. sınıflar için ızdırap olur okul uzatıcaklar 1 yıl kaybetmiş olacaklar çok zor.YÖK açıklama yapar yakında, bence bu bu yıl okullar kapanacak gibi.
İnşallah olmaz ama gidişat bunu gösteriyor.Okulları komple kapatıcaklarını çok sanmıyorum, 12. sınıflar için ızdırap olur okul uzatıcaklar 1 yıl kaybetmiş olacaklar çok zor.
İnşallah olmaz, çünkü 1 yıl gerçekten çok uzun sürecek ve olan bütün düzen bozulacak neredeyse, çok fazla resmi kurumda düzeltmeler olması zorunda, üni sınavıdır vs.İnşallah olmaz ama gidişat bunu gösteriyor.
Volkan bey bu isteğinizde ciddi miydiniz yoksa bir espri mi bu okurken gülme geldi de çünkü. Ben de küçükken kar tatili olunca keşke okullar açılsa anne çok okula gitmek istiyorum derdimSanıyorum ki henüz Üniversiteler'e işlemedi buKeşke bir an önce korona'dan kurtulsak da okullarımıza gitsek tekrar derse girsek...