Katılımınız onaylandı.Merhabalar, Katılıyorum. 16 bin kişilik php grubunda paylaştım. Umarım kaliteli geri dönüşü de olur foruma.
Katılımınız onaylandı.Merhaba, çekilişe katılmak istiyorum. Teşekkürler.
"Sosyal medya platformlarından en az birinde paylaşım yapılıp ekran resminin ve ilgili linki konu altına eklenmesi gerek." gerekli işlem yapıldıktan sonra, katılımınız onaylanacaktır.Bende katıldım hadi hayırlısı bakalım.
"Sosyal medya platformlarından en az birinde paylaşım yapılıp ekran resminin ve ilgili linki konu altına eklenmesi gerek." gerekli işlem yapıldıktan sonra, katılımınız onaylanacaktır.katılıyorum
"Sosyal medya platformlarından en az birinde paylaşım yapılıp ekran resminin ve ilgili linki konu altına eklenmesi gerek." gerekli işlem yapıldıktan sonra, katılımınız onaylanacaktır.Çekilişe katılmak istiyorum. kazanırsam www.didimgazete.com sitesine kurulumu yapacağım.
Ekran resmi eklenmiştirKatılımınız onaylandı.
Teşekkürler.
Katılımınız onaylandı.
Teşekkürler.
"Sosyal medya platformlarından en az birinde paylaşım yapılıp ekran resminin ve ilgili linki konu altına eklenmesi gerek." gerekli işlem yapıldıktan sonra, katılımınız onaylanacaktır.
Yeniden paylaşım yaptım bilginiz olsun ekran görüntüsü ve linkini ekliyorum. Ayrıca katılımımı onayladığınız için çok teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 245
Herkese açık olarak paylaşmanız gerekmektedir. İlginize teşekkür ederim.
Yine de katılımınızı onaylıyorum.
Rica ederim, ben teşekkür ederim.Yeniden paylaşım yaptım bilginiz olsun ekran görüntüsü ve linkini ekliyorum. Ayrıca katılımımı onayladığınız için çok teşekkür ederim.
FRONTEND-TR
FRONTEND-TR grubu, Frontend ile ilgili konularda paylaşımda bulunma ve hızlı çözüm üretmek için kurulmuştur. PHP-TR'nin kardeş grubudur. Grup Kuralları:...www.facebook.com