- Alınan Tepkiler
- 5
- Xturk Puanı
- 3
- Web sitesi
- www.armiscelikkapi.com
Yok Gelmez . Ekonomi patlar.Dolar Euro zıplar.
tam olarak öyle değil. Avusturya da bir yakınım var. Onlarda zorunlu hallerde kimlik ibraz ederek dışarı çıkabiliyorsun. Alış Veriş vs için. Her aileden 1 kişi günde 1 kez.Çok heyecanlandım ha hiç yaşamadım daha şimdi sokağa çıkamayacağız asker polis bize erzak dağıtacak yeteri kadar doğru mu ?
Velevki çıktım filmlerde ki gibi ateş ediyorlar mıtam olarak öyle değil. Avusturya da bir yakınım var. Onlarda zorunlu hallerde kimlik ibraz ederek dışarı çıkabiliyorsun. Alış Veriş vs için. Her aileden 1 kişi günde 1 kez.
Guneydoguda 2-3 defa yaşadım dıye hatırlyorm erzak dagıtan yokÇok heyecanlandım ha hiç yaşamadım daha şimdi sokağa çıkamayacağız asker polis bize erzak dağıtacak yeteri kadar doğru mu ?
İlginç ve çok tuhaf Benim hayatımı benden daha çok düşündükleri için bana sormadan karar falan veriyorlarGuneydoguda 2-3 defa yaşadım dıye hatırlyorm erzak dagıtan yok
İyi yaptın. Kesinlikle bozulmayacak kuru gıda stoklanması ileriye dönük iyi bir tedbir olacaktır.1000 lira civarında bi alışveriş yaptım az önce. Babam 65 yaş üstü. Ben çalışıyorum. Zamanımız yok teferruatlı bir alışverişe. + Millet apaçi gibi çullanır şimdi. Gerek yok hengameye. Tedbir de almış olduk.
hayatımın, Şirketın 3000 tl bile etmedıgını fark ettim hocam geçenlerde bir müşterim çok çok yakın bır dostumun aracılıgı ile site istedi 5000 den arkdaşaın ahtrı ıcın 2500 e ındım sonra duz 2000 olsun denıldı tamam dedım arkadasım rıca etse üstüne para bile veririm o derece hatrı büyük. anlastık ertesı gunu sabah elden verecekmıs. o gun aksam arkadaşımı arıyor ya bu adam ömürboyu lisans dedi ya sımdı yarın savas cıksa veya birşey olsa bu adam ölse siteye kım bakacak kım destek verecek ? o gun fıyatı bırdaha 5000 k altına ındırmedım bunuda nıe anlattım bılmyorm ama hayatını düşünme bıcımı buİlginç ve çok tuhaf Benim hayatımı benden daha çok düşündükleri için bana sormadan karar falan veriyorlar