- Alınan Tepkiler
- 0
- Xturk Puanı
- 1
Arkadaşlar herkese merhaba www.mobilyamontaj.com.tr sitemi dün gece forumlar vs YouTube araçlarıyla elementor ile videolar izleyerek açmış bulunmaktayım maddiyat durumundan dolayı elementor ve ücretsiz tema seçimim oldu daha ilerleyen zamanlarda inşallah güzel bir tasarım ile karşınızda olurum. Bazı arkadaşlar bana warez tema vs kur dedi fakat ben sitemin geçmişini lekelememek adına bu seçeneği sundum.
Nasıl bir yol izlemem gerek şimdiden teşekkür ederim herkese ? bu arada yeni üyeyim inşallah büyür güzel bir kitleye gelir forumumuz.
Web sitenin amacı : mobilya montaj, mobilya kurulum ve demontaj için büyük yapı marketlerin den alınan eşyaların montajını yapıyoruz ve bazı kişiler yatak odası değişikliğinde büyük gardolap lari söküp takmakta zorlandıkları için bizleri tavsiye ediyorlar
Nasıl bir yol izlemem gerek şimdiden teşekkür ederim herkese ? bu arada yeni üyeyim inşallah büyür güzel bir kitleye gelir forumumuz.
Web sitenin amacı : mobilya montaj, mobilya kurulum ve demontaj için büyük yapı marketlerin den alınan eşyaların montajını yapıyoruz ve bazı kişiler yatak odası değişikliğinde büyük gardolap lari söküp takmakta zorlandıkları için bizleri tavsiye ediyorlar